Přejít na obsah stránky

Info

Od 1. 1. 2024 dochází ke změnám sazeb DPH. U vodného a stočného se sazba z původních 10 % zvyšuje na 12 %. Sazba DPH se mění u dovozu vody cisternou a to ze stávajících 10 % na 21 %.

Společnost VHOS, a. s. se již od roku 2015 aktivně zúčastňuje Burzy filantropie Pardubického kraje a podporuje vybrané projekty neziskových organizací. V roce 2020 podpořila finančně také projekt Oblastní charity Polička „Když je kyslík nad zlato“. Hlásíme se ke společenské odpovědnosti a jako donátory nás velmi těší, že naše finanční podpora má smysl a pomáhá přesně tam, kde je to zapotřebí.

Dovolujeme si Vám prezentovat zpětnou vazbu Oblastní charity Polička. Vážení a milí naši donátoři Burzy filantropie, přeji Vám z Poličky pěkný téměř jarní den a ráda bych Vás po čase za naši Oblastní charitu pozdravila a předala alespoň krátkou informaci vracející se k naší spolupráci na BF 2020. Významně jste nás podpořili v realizaci našeho projektu „Když je kyslík nad zlato“. Včase příprav a konání BF 2020 jsme možná nikdo netušili, i když už tehdy byla doba neklidná a výhledy nejasné, jak výstižný a pravdivý název našeho projektu je a jak potřebná se ukáže jeho realizace. Díky Vaší podpoře jsme mohli pořídit dva oxygenátory, kterými jsme posílili službu naší Charitní ošetřovatelské péče, službu Domácího hospice sv. Michaela i půjčovnu zdravotních pomůcek. Projekt se nám podařilo zdárně realizovat a jsme velice rádi, že Vám po čase můžeme dát zpětnou vazbu o tom, že oxygenátory, jak se říká „jedou na plné obrátky“. Slouží ve všech zmíněných službách, a i za tento poměrně krátký čas poskytly nesmírně důležitou pomoc několika pacientům. Samozřejmě bychom primárně přáli všem pevné, dobré zdraví, aby nikdo tyto i jiné přístroje potřebovat nemusel. Zdraví je ale křehká veličina a my s našimi charitními službami jsme tu právě proto, abychom byli potřebným, našim klientům na blízku a snažili se jejich obtíže zmírnit, v nelehkých životních situacích jim ulevit a pomoci. A to se nám i Vaší zásluhou daří, což nám potvrzují mnohá poděkování klientů i jejich rodin. Naše práce a služba má smysl a velice si toho vážíme. Snažíme se být obezřetní a trpěliví, přesto se upřímně těšíme na dobu, která nám umožní se setkávat, sdílet a žít pracovní i osobní životy v příznivějším a radostnějším rámci. Těšíme se také na to, že bude možné Vás v naší Charitě přivítat osobně, pohovořit a blíže Vás s našimi službami seznámit. Věříme, že tyto dříve zcela běžné a dnes vzácné chvíle nastanou již brzy... Přejeme Vám, pokud možno klidné dny i v neklidných časech, především pak také přízeň zdraví a vlídných lidí kolem.

D
ěkujeme za Vaši přízeň.

Mgr. Marcela Vraspírová
Oblastní charita Polička
vedoucí Správního střediska, PR & FR
Vrchlického 16572 01 Polička

Přejít na navigaci