Přejít na obsah stránky

Info

Od 1. 1. 2024 dochází ke změnám sazeb DPH. U vodného a stočného se sazba z původních 10 % zvyšuje na 12 %. Sazba DPH se mění u dovozu vody cisternou a to ze stávajících 10 % na 21 %.

V rámci oslav celosvětového DNE ZEMĚ, který je datován na 22. 4. se společnost VHOS, a. s. spolu s DDM, Kulturními službami, Gymnáziem Moravská Třebová a Zdravým městem podílela na výchovně vzdělávací akci určené pro děti z mateřských škol, dále pro děti z I. a II. tříd základních škol, pro děti navštěvující Speciální školu v Moravské Třebové a taktéž pro širokou veřejnost.


Tento výchovně vzdělávací program se uskutečnil 27. 4. 2022 v krásných prostorách parku u Muzea v Moravské Třebové a byl zaměřen na ochranu přírody. Děti hravou formou plnily úkoly na jednotlivých stanovištích, ochutnaly med, zkusily si například také omést včelí plástev nebo uvařit mateří kašičku. To vše pod dohledem pedagogů a zaměstnanců DDM. V cíli je po vyluštění tajenky čekala sladká odměna.

Společnost VHOS, a. s. věnovala dětem sladkosti, společenské hry, pastelky, chodníkové křídy a na akci občerstvila děti 80-ti litry horkého sladkého čaje. Ačkoliv nám sluníčko svítilo, celkově byla zima a teplý čaj přišel všem k duhu.

Akce se zúčastnilo 400 dětí a ohlasy byly velmi pozitivní. Těšíme se na další spolupráci s DDM.

 

Přejít na navigaci